Published On: 2 de Juliol de 2024Categories: Corporatiu, Destacada

Complim 26!

El Palau de Congressos de València celebra el seu 26é aniversari

El 2 de juliol de 1998 s’inaugurava el Palau de Congressos de València, marcant un abans i un després en el sector del turisme de reunions de la ciutat i posicionant-la com un referent en l’àmbit dels congressos i convencions.

Hui, celebrem 26 anys plens d’èxits, gràcies al treball del nostre equip, que ens ha portat a ser nomenats Millor Palacio de Congressos del Món en 2010 i 2018, per l’Associació Internacional de Palacios de Congressos.

Al llarg de la nostra trajectòria, hem celebrat més de 3.300 esdeveniments, rebent 2,5 milions de visitants i generant 2,6 milions de pernoctacions a la ciutat de València. Gràcies a aquesta activitat, podem afirmar que el Palau de Congressos contribueix a la dinamització de l’economia local i al posicionament de la ciutat com a destí MICE. Actualment, València ocupa el 27é lloc entre les ciutats europees amb major nombre de reunions, segons el rànquing d’ICCA.

L’any del nostre 26é aniversari, un exercici que presenta molt bones dades de creixement, especialment internacional, estem aconseguint importants fites en matèria d’inclusió social, sostenibilitat, inversions i activitat. En primer lloc, hem establit aliances estratègiques amb empreses que comparteixen els nostres mateixos valors. Gràcies a aquestes col·laboracions, hem enriquit el nostre equip amb persones en risc d’exclusió i treballem, juntament amb el CEMAS i la Fundació Lluís Alcanyís de la Universitat de València, per a impulsar la sostenibilitat alimentària i reduir el desaprofitament.

Així mateix, l’any de la Capitalitat Verda Europea de València, com a entitat adherida en la qual la sostenibilitat, des dels nostres inicis, guia tots els nostres passos, el Palau de Congressos ha sigut triat per la Comissió Europea per a convertir-se en l’enclavament on es desenvoluparà el projecte Zentropy MICE, un pla innovador que, durant quatre anys, buscarà transformar el turisme de reunions i afavorir el desenvolupament socioeconòmic i la transició verda de València.

En la celebració del nostre 26é aniversari, mirem cap al futur amb la certesa que continuarem treballant per construir un futur més sostenible per a tots i totes.