Loading...
 • Published On: 10 de January de 2023

  Emiliano García destaca la inversió de set milions d'euros en innovació del recinte en el mateix període

 • Published On: 3 de November de 2022

  La Fundació Lluís Alcanyís-Universitat de València (FLA-UV), el CEMAS i el Palau de Congressos de València han signat un acord per a impulsar la sostenibilitat alimentària mitjançant el monitoratge, datació i diagnòstic del desaprofitament alimentari en l'àmbit del Palau.

 • Published On: 24 de October de 2022

  Emiliano García assegura que les previsions per a 2023 mostren un panorama optimista, amb un increment de l'activitat en un 14%

 • Published On: 29 de June de 2022

  El balanç de l'exercici 2021 mostra la solvència del Palau per a fer front a les obligacions ordinàries i l'inici de la recuperació de l'activitat.

 • Published On: 13 de June de 2022

  Emiliano García: “La renovació respon als criteris d'excel·lència que definixen les instal·lacions i servicis de l'entitat”

 • Published On: 6 de June de 2022

  El Palau de Congressos de València continua apostant per un futur més verd i inclusiu, per això, dins de les accions realitzades, orientades a la consecució de l’agenda 2030, ha elaborat una Guia de Bones Pràctiques per a la Realització d’Esdeveniments Sostenibles. Este manual ha estat presentat hui a l’equip intern i entitats col·laboradores, en una trobada en la qual ha participat el president del Consell d’Administració, Emiliano García, i en la qual s’ha posat de manifest com la suma d’esforços de l’equip pot convertir-se en palanca de canvi de la sostenibilitat en el turisme de reunions. Esta iniciativa, el […]

Notes de premsa Recents