Published On: 6 de març de 2020Categories: Corporatiu

Comunicat del Palau de Congressos de València

En relació amb el brot de la malaltia per coronavirus (COVID-19), i tal com indiquen l’Organització Mundial de la Salut i l’Organització Mundial del Turisme (OMT), la situació actual que estem vivint ha d’assentar-se en la coordinació i la responsabilitat. Espanya continua sent una destinació segura per a viatges, reunions i esdeveniments. El Ministeri de Salut i el Consell Interterritorial del Sistema de Salut (CISNS) estan monitorant activament del brot actual de COVID.19 i col·laborant amb l’OMS i altres socis internacionals. El Palau de Congressos de València està treballant per a assegurar la vigència i actualització de totes les polítiques […]

En relació amb el brot de la malaltia per coronavirus (COVID-19), i tal com indiquen l’Organització Mundial de la Salut i l’Organització Mundial del Turisme (OMT), la situació actual que estem vivint ha d’assentar-se en la coordinació i la responsabilitat.

Espanya continua sent una destinació segura per a viatges, reunions i esdeveniments. El Ministeri de Salut i el Consell Interterritorial del Sistema de Salut (CISNS) estan monitorant activament del brot actual de COVID.19 i col·laborant amb l’OMS i altres socis internacionals.

El Palau de Congressos de València està treballant per a assegurar la vigència i actualització de totes les polítiques i procediments que ajuden a garantir la salut i la seguretat dels assistents a esdeveniments i dels equips involucrats en el desenvolupament d’estos.

En este sentit, hem posat en marxa les següents mesures:

 • Existeixen procediments que contemplen entre altres les següents mesures
  • o Increment del personal de neteja, reforçant la mateixa en tot l’edifici. Especialment en taulells, pantalles tàctils, bancades, sanitaris i zones de pas (baranes, portes, tiradors, …).
   o Instal·lació de dispensadors de gel antibacterià en tot el Palau (recepció, àrea d’exposició, banys, escales, …) perquè tots els assistents puguen accedir al seu ús.
   o Selecció d’un detergent desinfectant antibacterià específic per a la neteja i desinfecció de qualsevol superfície.
 • Previsió de zona d’aïllament per a assistents que presenten símptomes, mentre s’espera l’arribada dels serveis externs d’ajuda sanitària.
 • Creació d’un grup especial de treball disponible per a estudiar qualsevol mesura de suport addicional d’acord amb les necessitats de cada esdeveniment.

Volem transmetre que el nostre recinte actua i actuarà amb professionalitat, sempre en coordinació i sota les instruccions que marquen les Autoritats Sanitàries. La nostra prioritat és assegurar el benestar de les persones i és la nostra responsabilitat actuar amb sentit comú i bon judici. Hem de mostrar confiança en el Sistema de Salut Pública i seguir, mentre no canvien les seues recomanacions, mantenint les nostres activitats.