Published On: 3 de maig de 2018Categories: Corporatiu

Coneix al nostre equip en IMEX

El pròxim 15 de maig, comença una nova edició d'IMEX, una de les principals fires internacionals focalitzada en el sector d'esdeveniments, reunions i viatges d'incentiu ) i el Palau de Congressos de València estarà allí

El pròxim 15 de maig, comença una nova edició d’IMEX, una de les principals fires internacionals focalitzada en el sector d’esdeveniments, reunions i viatges d’incentiu.

Orientada al públic professional, este certamen se celebrarà en el recinte firal de Frankfurt (Messe Frankfurt) i el Palau de Congressos de València estarà allí, en l’estand E300, al costat de les principals entitats relacionades amb el turisme de reunions a Espanya.

Entre els més de 3.500 expositors que es concentraran en esta cita, a més de seus per a reunions, podràs trobar tot el que és necessari per al perfecte desenvolupament de l’esdeveniment, des de les cadenes hoteleres més rellevants fins a proveïdors dels recursos audiovisuals més avançats.

Durant els quatre dies de la fira, estan programats més de 180 seminaris formatius amb ponents experts i sessions de networking: fòrums per a responsables d’agències independents, trobades exclusives per a executius de l’àmbit empresarial i fins i tot, estan previstes reunions dins de l’àmbit del turisme de reunions, on la dona serà la protagonista.

Prèviament, coincidint amb el ja tradicional Association Day, que se celebra abans de la inauguració del certamen, (dilluns 14 de maig en el Sheraton Frankfurt Airport Hotel), l’organització ha planificat una exclusiva trobada per a professionals del sector associatiu, denominat EduMonday, focalitzat a aportar solucions innovadores pel sector en l’entorn actual: xarxes socials, era digital, gestió estratègica directiva, …

A més a més, podràs disfrutar d’un complet programa social que inclou sopar de gala, participació en festes benèfiques, o fins i tot, per als més esportistes, la possibilitat d’inscriure’s en una carrera de 5 Km al llarg del riu Main (#IMEXrun) .

T’animem a compartir este espai amb nosaltres, a actualitzar els teus coneixements sobre el sector i a intercanviar idees amb altres professionals. Tota esta informació i més, pots trobar-la en la pàgina oficial d’IMEX  i si desitges demanar-nos una cita, pots fer-ho a través d’este enllaç.