Published On: 1 de juny de 2016Categories: Uncategorized

Congrés AECOC de Fruites i Hortalisses 2016

Un any més el Palau de Congressos de València presenta la seua habitual cita amb el congrés AECOC de Fruites i Hortalisses, els dies 14 i 15 de juny. El marc ideal en què els principals agents del sector poden trobar-se i obtindre una visió actualitzada del mercat...

Un any més el Palau de Congressos de València presenta la seua habitual cita amb el congrés AECOC de Fruites i Hortalisses, els dies 14 i 15 de juny. El marc ideal en què els principals agents del sector poden trobar-se i obtindre una visió actualitzada del mercat i de les tendències amb major impacte futur en els seus negocis.

Enguany es troben entre els ponents, representants d´entitats com a Supermercats Dia, Eroski, Nielsen Ibèria, Anecoop o El Corte Inglés; i conferenciants com Álex Rovira o el Mag More les intervencions dels quals estaran enfocades en el poder de transformació de la paraula i la necessitat en els directius de millorar les seues habilitats comunicatives.

Durant el congrés, assistents i ponents poden analitzar conjuntament l´evolució de l´últim any, compartir experiències i plantejar-se mútuament noves estratègies de col·laboració que permeten fer créixer el mercat. D´aquesta manera, serà possible adquirir major rellevància davant dels consumidors, quan aquestos busquen solucions que cobrisquen les seues necessitats.

Més informació en la web del congrés.