Published On: 11 de juny de 2014Categories: Uncategorized

Congrés AECOC de Fruites i Hortalisses

Amb més de 25.000 associats, AECOC és una de les majors associacions empresarials del nostre país. Per a la celebració del seu congrés de Fruites i Hortalisses ha triat novament el Palau de Congressos de València els dies 17 i 18 de juny. Aquesta reunió és, en...

Amb més de 25.000 associats, AECOC és una de les majors associacions empresarials del nostre país. Per a la celebració del seu congrés de Fruites i Hortalisses ha triat novament el Palau de Congressos de València els dies 17 i 18 de juny.

Aquesta reunió és, en paraules dels seus organitzadors, el marc ideal en què els principals agents del sector poden trobar-se i obtindre una visió actualitzada del mercat i de les tendències amb major impacte futur en els seus negocis.

Durant el congrés, assistents i ponents poden analitzar conjuntament l´evolució de l´últim any, compartir experiències i plantejar-se mútuament noves estratègies de col·laboració que permeten fer créixer el mercat. D´aquesta manera, serà possible adquirir major rellevància davant dels consumidors, quan estos busquen solucions que cobrisquen les seues necessitats.

Entre el ponents, el prestigiós economista José María Gay de Liébana i el conferenciant Álex Rovira, i representants del sector com Carlos Menéndez, de MAKRO; Alessandro Canalella, de Simba SpA; o Sergio Cáceres, d´ASPROCAN, associació que des de 1995 representa els interessos del sector aglutinant al 100% dels productors de plàtan de Canàries.

Més informació en la web oficial del congrés.