Published On: 24 de maig de 2013Categories: Uncategorized

Congrés Fecor 2013

El Palau de Congressos de València acull els dies 26 i 27 de juny l´edició nacional 2013 del congrés de la Federació de Corredors i Corredories d´Assegurances d´España-FECOR. Esta edició porta per títol "Estamos de tu parte", reunirà a més de...

El Palau de Congressos de València acull els dies 26 i 27 de juny l´edició nacional 2013 del congrés de la Federació de Corredors i Corredories d´Assegurances d´España-FECOR. Esta edició porta per títol “Estamos de tu parte”, reunirà a més de 350 Corredors i Corredories d´Assegurances de totes parts d´Espanya i tindran cabuda tots aquells temes que preocupen no sols a corredors, sinó també a empresaris i canals de distribució.

Serà un esdeveniment amb vocació internacionalista ja que els assistents tindran l´oportunitat d´aprendre de l´experiència de col·legues d´altres països per mitjà de la presència de l´Associació d´Assegurances d´Anglaterra (BIBA) . El programa també oferix debats sobre les tendències del mercat, canvis legislatius i tallers amb asseguradores.

Més informació en la web oficial del congrés.