Published On: 18 de juny de 2021Categories: Congressos

Els congressos internacionals aterren amb força en el Palau de Congressos de València

El nostre edifici és seu de diversos esdeveniments presencials internacionals

El primer a arribar és el EANS Training Course Vascular

La indústria de reunions ha viscut, durant l’últim any, en una muntanya russa. Un temps en el qual ha passat de tenir paralitzada la seva activitat internacional, a causa de la pandèmia, a enlairar amb força, situant-se, de nou, com un dels principals motors econòmics del país.

El nostre edifici torna a albergar diversos esdeveniments internacionals de més de tres dies de durada. El primer a aterrar és el congrés mèdic EANS Training Course Vascular, una trobada europea que organitza el Comitè de Formació de l’Associació Europea de Societats de Neurocirurgia (EANS), entre estrictes protocols de seguretat, del 27 al 30 de juny.

Us recordem que abans de la pandèmia, els congressos mèdics representaven el gruix del nostre negoci. I sí! L’equip del Palau de Congressos de València torna a estar pletòric amb l’arribada imminent de delegats i delegades procedents de diversos països, que vénen amb moltes ganes de reviure les experiències que ofereixen els esdeveniments presencials. Experiències en les quals descobriran i seran partícips, especialment, de la tecnologia d’avantguarda que hem desenvolupat en els esdeveniments; de la sostenibilitat, que ha passat a ser en els últims anys un dels nostres pilars fonamentals; i de la gastronomia que oferim en el nostre edifici, que busca captar les emocions dels clients. La nostra cuina vol il·lusionar amb productes d’alta qualitat. Tenim el gran honor de presumir de la nostra gastronomia, la dieta mediterrània, que va ser declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco.

Entre el 7 i el 9 d’octubre, encara amb el pòsit del EANS, arribarà el 7th International Congress on Probiotics, Prebiotics in Pediatrics, que reunirà científics i científiques de tot el món per a presentar els avanços en recerca i aplicació de probiòtics i prebiòtics en pediatria.

I un mes després, del 3 al 5 de novembre, el Palau de Congressos serà escenari de l‘III Congrés Interdisciplinari en Genètica Humana 2021, que està organitzat per cinc societats científiques i professionals i compta amb un programa extens d’experts en genètica nacionals i internacionals.

Si necessites més informació sobre la nostra agenda, pots consultar-la a la nostra web