Published On: 16 de abril de 2020Categories: Corporatiu

Continuem treballant per a oferir la millor seu

Continuem treballant per a oferir la millor seu

El nostre edifici tornarà a ser escenari d’esdeveniments inesborrables   

Distància. Canvi de paradigma. Reflexions infinites. A l’espera. Moltes són les frases i les paraules que estem escoltant i calen en les nostres vides durant estos dies. Mentre les hores i les setmanes passen des de les nostres cases, l’equip del Palau de Congressos de València continua treballant diàriament, braç a braç, amb els clients per a oferir-los la millor seu, perquè el nostre edifici torne a ser l’escenari, en un futur pròxim, d’esdeveniments únics.  I encara que el distanciament social aguaita, este no impedeix que ens sentim més a prop que mai dels clients.

La coordinació es palpa en cada cridada. Els escoltem atentament mentre ens compten quines són les seues necessitats i els nostres objectius s’entrellacen amb els seus per a convertir-los en prioritats. Gràcies a la nostra experiència de més de 20 anys en l’organització d’esdeveniments nacionals i internacionals, els oferim un ventall de possibilitats per a fer del seu congrés,  convenció o jornada, un esdeveniment únic. 

Perquè la il·lusió i la dedicació pel nostre treball són les que ens guien dia a dia i  fan que les nostres mirades estiguen posades, més vives que mai, en un futur pròxim.  Sabem que d’esta  situació sorgiran noves oportunitats i idees que naixeran amb força, i dotaran a la indústria de reunions d’un valor incalculable. 

Per això, el nostre equip i els clients continuen treballant units per a construir esdeveniments. Esta simbiosi és la clau de l’èxit perquè el Palau de Congressos de València i València continuen sent referent del turisme de congressos.

En esta línia, recentment publiquem en la nostra web el post ‘Mirant al futur’. T’animes a llegir-lo? Ací

I també, mentre seguim en les nostres llars, t’acostem una mica del nostre edifici a la teua casa. Ens acompanyes en aquest recorregut pel Palau de Congressos. Dona-li al play