Published On: 11 de juny de 2018Categories: Graduacions

Convertix la teua graduació universitària en un acte memorable

L'àmbit acadèmic universitari celebra durant el mes de juny un dels seus moments més importants: l'acte de graduació

L’àmbit acadèmic universitari celebra durant el mes de juny un dels seus moments més importants: l’acte de graduació. Esta cerimònia, que tanca el curs escolar i reconeix els alumnes que han superat el seu pla d’estudis, compta amb una important part institucional i un estricte protocol

L’acte de graduació és probablement un dels dies més feliços de tot estudiant. Suposa la culminació d’una etapa i l’inici d’una altra. És moment de dir adéu a les aules i rebre amb entusiasme i incertesa el món laboral. En el desenvolupament de l’esdeveniment té especial rellevància, entre altres factors, l’elecció de l’espai per a dur-ho a terme.

Per a respectar les precedències que marca l’organització respecte al Rector, Degà o Director del Centre, càrrecs acadèmics, padrí o padrina de la promoció, …, es necessita disposar d’un escenari ampli, des d’on puguen succeir-se els discursos institucionals. Un bon accés també és important a l’hora d’agilitzar l’entrega de beques o distincions. Finalment, si el recinte disposa de capacitat i visibilitat adequada, complementada amb sistemes de projecció i acústica òptims, el multitudinari públic, format per estudiants, familiars i amics, no es perdrà cap detall de tot el que va succeint.

Després de l’himne universitari Gaudeamus igitur, sovint els graduats celebren una trobada més informal amb un Vi d’Honor, un còctel o fins i tot un banquet. Per a la seua realització, resulta de gran interés disposar d‘espais diàfans, on la comunicació entre els assistents siga fluida i un servici de restauració amb una oferta gastronòmica adequada.

Al Palau de Congressos de València, malgrat que els congressos encapçalen la llista d’activitats del centre, els actes de graduació són una de les activitats més freqüents en la seua agenda de juny i es compaginen amb la resta de la activitat, gràcies a versatilitat del recinte.

L’original arquitectura de l’emblemàtic edifici, dissenyat per Norman Foster, permet disposar d’espais amb una extraordinària adaptació a cada necessitat. Els tres auditoris amb capacitat des de 272 fins a 1.481 persones, poden funcionar en paral·lel, els dos salons multiusos tenen cuina pròpia per a la celebració de banquets i el lluminós Foyer o àrea d’exposició de fins a 1.500 m2, connecta l’eixida dels auditoris amb els jardins exteriors.

A més, el recinte compta amb sales paral·leles que poden destinar-se a Sala de Togues, despatxos o sala VIP per a les autoritats, zones per a la instal·lació de photocall i un servei personalitzatllave en mano”, capaç d’ajustar-se com un guant a les necessitats del client. La ubicació del Palau, ben comunicat amb transport públic, oferix també nombroses zones d’oci i esplai a una distància a peu, així com aparcament subterrani vigilat.