Published On: 4 de desembre de 2018Categories: Corporatiu

Desdejuni a cegues al Palau de Congressos de València

L'ONCE celebra un desdejuni a cegues per a presentar el cupó dedicat al vinté aniversari del Palau de Congressos de València, el sorteig del qual se celebrarà l'11 de desembre.

 L’ONCE celebra un desdejuni a cegues per a presentar el cupó dedicat al vinté aniversari del Palau de Congressos de València, el sorteig del qual se celebrarà l’11 de desembre.

Alguna vegada t’has posat en el lloc d’un invident i has intentat realitzar alguna activitat habitual? Este és el repte a què s’enfrontaran els invitats a una trobada que se celebrarà el 5 de desembre Al Palau de Congressos i que servirà de marc per a presentar el cupó dedicat al 20 Aniversari del recinte congresual, el sorteig del qual se celebrarà l’11 de desembre.

Cinc milions i mig de cupons seran els encarregats de difondre la imatge d’este centre de congressos per tota Espanya, i el sorteig de la qual coincidirà amb la Gala d’Aniversari del Palau, en la que es reconeixerà l’esforç dels seus ambaixadors en l’activitat de l’edifici. Esta iniciativa s’emmarca dins de les accions de responsabilitat social de l’edifici, que compagina en paral·lel a la seua activitat congresual. El gir social per a la promoció d’acords de col·laboració amb entitats solidàries i integradores com l’ONCE o l’Associació Espanyola Contra el Càncer, ha reforçat el compromís amb causes benèfiques que aporten valor a la societat i s’erigix com un dels factors clau de les polítiques d’actuació de l’edifici

Per la seua banda, l’ONCE, gràcies al seu Cupó Diari, permet que més de 74.000 persones (xiquets i adult) disfruten d’una inclusió social plena, potenciant la seua autonomia personal i oferint una atenció especialitzada i un ampli palmito de servicis socials

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents venedors. Com sempre, gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar el número que més li agrade. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de Jocs ONCE (www.juegosonce.es) , i establiments col·laboradors autoritzats.