Published On: 28 de març de 2024Categories: Corporatiu, Destacada, Palau de Congressos València

Dissenyem experiències

Descobreix en aquest vídeo testimonial les opinions de responsables de grans esdeveniments celebrats aquest últim any

En el Palau de Congressos de València, cada esdeveniment es converteix en una experiència inoblidable. En aquesta peça audiovisual, podràs escoltar de primera mà les opinions de responsables de grans esdeveniments que han tingut lloc en la nostra seu en els últims mesos. Vols saber cinc coses que destaquen de la seua experiència?
1. La comoditat i funcionalitat de les instal·lacions. Treballem cada dia per a garantir que cada persona gaudisca plenament dels esdeveniments, amb total confort i sense preocupar-se per barreres físiques o limitacions.
2. La innovació. En el Palau de Congressos de València, la innovació és part del nostre ADN. Equipat amb l’última tecnologia audiovisual i de comunicació, oferim un entorn modern i dinàmic que facilita la realització d’esdeveniments de tota mena.
3. La gastronomia. La nostra oferta gastronòmica s’adequa a les necessitats de cada esdeveniment, mantenint la qualitat i la personalitat mediterrània i fomentant una alimentació sostenible i, sobretot, saludable. Amb ingredients frescos i locals, oferim opcions equilibrades i nutritives que promouen el benestar de visitants, sense sacrificar el sabor ni la qualitat.
4. El clima. Els 300 dies de sol a l’any de València permeten que els esdeveniments celebrats en la nostra seu puguen gaudir de l’exterior durant quasi la totalitat de l’any, afegint un toc especial a cada experiència.
5. Les connexions. València compta amb una àmplia xarxa de transport. Està connectada amb 90 aeroports i 11 hubs i es troba a 90 minuts de Madrid amb tren d’alta velocitat. A més, el Palau de Congressos és especialment accessible, ja que està situat a set minuts de l’aeroport i huit del centre de la ciutat i de l’estació de l’AVE.
Vols continuar coneixent-nos? Descobreix més informació en la nostra pàgina web.