Published On: 11 de abril de 2024Categories: Uncategorized

EENA Conference & Exhibition 2024 tria el Palau de Congressos de València

El Palau de Congressos de València es prepara per a acollir el congrés europeu de serveis d'emergència EENA 2024 (European Emergency Number Association) del 24 al 26 d'abril

La Conferència i Exposició EENA és un esdeveniment fonamental per a professionals dels serveis d’emergència, de la seguretat pública i de la gestió de crisi, ja que proporciona una plataforma per a intercanviar bones pràctiques, innovacions i avanços en l’àmbit de la resposta a emergències.

Després de celebrar-se en Ljubljana, Marsella, Riga i Dubrovnik en els últims anys, EENA Conference & Exhibition torna a Espanya i ha triat el Palau de Congressos de València com a seu. A més, amb el propòsit d’atraure delegació espanyola, s’ha optat per un enfocament innovador, incloent-hi un auditori amb presentacions exclusivament en espanyol, subtitulades en anglés, mentre que les sessions celebrades en la resta d’auditoris s’impartiran en anglés, amb subtítols en espanyol.

“És habitual que els organitzadors d’aquesta mena d’esdeveniments a gran escala col·laboren estretament amb els equips del centre congressual per a garantir que se satisfan totes les necessitats. Aquesta col·laboració s’ha caracteritzat per una comunicació eficaç, flexibilitat i un compromís mutu amb l’èxit de l’esdeveniment”, afirmen des de l’organització.

El congrés, de tres dies de duració, inclourà interessants sessions impartides per més de 100 ponents internacionals, procedents del camp dels serveis d’emergència, i oferirà l’oportunitat d’establir contactes amb professionals de la seguretat pública de més de 50 països d’Europa i d’altres continents.

Les diferents ponències aprofundiran en temes com l’optimització de la resposta d’emergència, les tecnologies de comunicació de nova generació, les estratègies de gestió de crisi i les millors pràctiques de tot el món.

Enfocada en la tecnologia d’avantguarda, el desenvolupament de polítiques i les millors pràctiques, la conferència brinda l’oportunitat d’aprendre i compartir experiències que poden impulsar millores significatives en les mesures de seguretat pública i els serveis d’emergència de tot el món. Per aquest motiu, és crucial per a la societat, ja que, en estar enfocada a millorar l’eficàcia i eficiència dels serveis d’emergència, té un impacte directe en el benestar públic.

Vols saber més informació?

Consulta tot el programa ací