Published On: 15 de novembre de 2022Categories: Congressos

El 18 i 19 de novembre tenim cita amb el 51 Congrés Nacional de Podologia

S'acosta el 51 Congrés Nacional de Podologia que organitza l'Il·lustre Col·legi Oficial de Podòlegs de Comunitat Valenciana. L'esdeveniment se celebrarà en el Palau de Congressos de València els dies 18 i 19 de novembre de 2022.

Què es vol ressaltar en aquest congrés?

Es vol donar veu protagonista a la podiatría espanyola mitjançant treballs i avanços que s’estan realitzant en el dia a dia dels professionals de nivell nacional i internacional, i per això, es donarà lloc un ambiciós programa de taules de comunicacions orals on tinguen cabuda casos clínics, resultats d’investigació o experiències d’implantació i experts. És per això que cal ressaltar la presència de noms com Anthony Redmond, Cynthia Formosa, Anne-Maree Keenan, Chris Nester, Madelin Ramil o Thomas Chang en l’àmbit internacional i noms com Roberto Pascual Gutiérrez, María de la Mar Ruiz Herrera, Juan José López Martínez en l’àmbit nacional.

A més, es realitzaran tallers simultanis en els quals es podrà dur a terme la teoria apresa tant a l’auditori, com en els corredors, incloent per primera vegada, un espai lliure en el qual poder consultar amb un expert algun aspecte no contemplat en el programa oficial.

L’esdeveniment, que durarà dos dies, se celebrarà en totes les sales del Palau de Congressos, i en cadascuna d’elles es viurà una experiència diferent de l’anterior. Un dels trets més característics són els tallers de reconstrucció i cirurgia en directe.

La magnitud de l’esdeveniment es mesura també pels més de 1400 assistents i 2,500 pernoctacions. A més, podràs trobar 54 estands que es trobaran en l’hall del Palau de Congressos. Sens dubte tot un èxit!

Així doncs, s’espera que aquest esdeveniment estiga no sols al nivell que la podologia mereix, sinó que resulte atractiu i interessant, sent conscients que aquest món evoluciona a una velocitat de vertigen, i amb això les noves tecnologies que les empreses comercials ens proporcionen per a millorar el nostre acompliment ordinari en consulta.

Si vols consultar més informació sobre aquest esdeveniment prem ací