Published On: 2 de desembre de 2009Categories: Uncategorized

El 2010 comptarà amb esdeveniments de gran repercussió

El Palau de Congressos de València acollirà durant l´any 2010 nombrosos esdeveniments d´àmbit nacional i internacional que li permetran continuar la seua escalada com una de les seus referents per a acollir esdeveniments de gran repercussió.Entre els més...

El Palau de Congressos de València acollirà durant l´any 2010 nombrosos esdeveniments d´àmbit nacional i internacional que li permetran continuar la seua escalada com una de les seus referents per a acollir esdeveniments de gran repercussió.
Entre els més rellevants per al pròxim exercici destaquen dos grans congressos nacionals com són el XXVIII Congreso de la Sociedad Española de Fertilidad i el 61 Congreso de la Sociedad Española de Otorrinolaringologia. Dins de l´apartat de reunions internacionals cal subratllar la 33rd European Cystic Fibrosis Conference o el XVI Congress of the International Society of Senology.
Com a conseqüència de la Presidència Espanyola d´Unió Europea el Palau de Congressos celebrarà dos importants reunions. Es tracta de la Conferència sobre el Plan Solar en el Mediterráneo i l´esdeveniment Innovation and RTD transforming sectors week emmarcat dins dels European Frameworks Programmes: From Economic Recovery to Sustanaibility que compta amb fins a 7 reunions diferents.
A més un dels esdeveniments que torna a marcar una cita indiscutible en el calendari és el Festival of Media 2010 que reunirà de nou a València als especialistes del món del màrqueting, la comunicació i els mitjans, després de l´èxit de la darrera edició.