Published On: 15 de gener de 2009Categories: Uncategorized

El calendari de 2009 replet
d´esdeveniments amb gran repercussió

El Palau de Congressos de València acollirà durant l´any 2009 nombrosos actes d´àmbit nacional i internacional que li permetran continuar l´escalada com una de les seus referents per a acollir esdeveniments de gran repercussió. Un dels actes que marcarà el...

El Palau de Congressos de València acollirà durant l´any 2009 nombrosos actes d´àmbit nacional i internacional que li permetran continuar l´escalada com una de les seus referents per a acollir esdeveniments de gran repercussió.

Un dels actes que marcarà el calendari serà el Festival of Media 2009 que reunirà els especialistes del món del màrqueting, la comunicació i els mitjans. Dins de l´apartat medicosanitari, hi destaquen el Congrés de la Societat Espanyola de Cures Intensives Pediàtriques, el XII Congrés sobre la SIDA, el XXX Congrés de la Societat Espanyola de Medicina Interna i l´European Congress on Emergency Medicine. Altres reunions importants que tindran lloc al Palau són el Congrés Nacional d´Arquitectes, el Congrés Anual d´AECOC, el Congrés Nacional d´Assessors Fiscals o una reunió de la multinacional de recursos humans Hay Group.