Published On: 4 de octubre de 2010Categories: Uncategorized

El congrés de senologia reunirà a 1.500 experts en patologia de la mama

El setzé Congrés Mundial de la Sociedad de Senología y Patologia Mamaria, que se celebrarà al Palau de Congressos de València, acollirà més de 1.500 experts que abordaran els últims avanços en el diagnòstic i tractament del càncer de mama.La reunió de...

El setzé Congrés Mundial de la Sociedad de Senología y Patologia Mamaria, que se celebrarà al Palau de Congressos de València, acollirà més de 1.500 experts que abordaran els últims avanços en el diagnòstic i tractament del càncer de mama.

La reunió de València suposarà una actualització dels coneixements de l´especialitat per a la qual s´ha elaborat un programa científic molt complet on es tractaran tots els temes més rellevants. A més, permetrà conéixer els últims avanços en el diagnòstic, tractament i investigació de les malalties de la mama, reunint als més prestigiosos especialistes tant en l´àmbit nacional com internacional.

El congrés tindrà una gran representació internacional comptant amb representants de diversos països com a Xina, Polònia, Japó o Estats Units que formaran part de les més de 150 ponències que es preveuen dins del congrés.

Es tracta de la primera vegada que un congrés mundial d´estes característiques se celebra a la Comunitat Valenciana sent de caràcter multidisciplinari on ginecòlegs, investigadors, oncòlegs radiòlegs, cirurgians, i la resta d´especialitats aportaran les novetats científiques a este esdeveniment mundial.

La relació del càncer de mama amb els hàbits alimentaris, la descripció dels factors de risc d´utilitat per a la prevenció del càncer de mama, el càncer de mama segons diverses àrees geogràfiques en el món, seran els temes que s´exposen en el congrés. Paral·lelament s´instal·laran més de 40 taules informatives on s´analitzaran els aspectes més rellevants en la pràctica clínica i de la investigació, com els efectes del consum d´oli d´oliva en la prevenció del càncer o el tractament conservador i el diagnostique precoç en països de vies de desenrotllament.

Més informació:
Congrés Senologia