Published On: 14 de març de 2011Categories: Uncategorized

El Congrés Nacional SECMA celebra el seu 20º Aniversari

I ho fa coincidir amb la celebració d´una reunió més jove com és el Congrés Hispano-Luso de Cirurgia de la Mà, la 2ª edició del qual es celebra també en les nostres instal·lacions.Entre les activitats previstes: taules redones, sessions face to face,...

I ho fa coincidir amb la celebració d´una reunió més jove com és el Congrés Hispano-Luso de Cirurgia de la Mà, la 2ª edició del qual es celebra també en les nostres instal·lacions.

Entre les activitats previstes: taules redones, sessions face to face, comunicacions lliures i conferències magistrals de la mà del doctor valencià D. Francisco Aparisi Rodríguez i el xilé Diego L. Fernández.

A més, tindran lloc diferents Cursos d´Instrucció que serviran per a reobrir antigues tècniques tradicionals simultaniejant-les amb l´estudi de les més noves.

Una de les aportacions a destacar de la societat portuguesa serà la Taula Redona, de permanent actualitat, sobre la Patologia Radiocubital Distal (articulació que permet el gir del ràdio al voltant del cúbit) tema d´interés creixent en els últims anys

Programa del congrés