Published On: 9 de novembre de 2011Categories: Uncategorized

El ICAV presenta el seu primer congrés al Palau

L´Il·lustre Col·legi d´Advocats de València presenta del 17 al 18 de novembre, al Palau de Congressos de València, el ´I Congrés de l´Advocacia - ICAV´ que realitza en els seus 250 anys d´història i al que acudiran més de 400...

L´Il·lustre Col·legi d´Advocats de València presenta del 17 al 18 de novembre, al Palau de Congressos de València, el ´I Congrés de l´Advocacia – ICAV´ que realitza en els seus 250 anys d´història i al que acudiran més de 400 advocats.

Aquest congrés pretén ser un referent de diàleg i debat i precursor de decisions en l´àmbit jurídic. Participaran en ell professionals i acadèmics de les diferents àrees de Dret, com Laboral, Família, Urbanisme, Menors, Estrangeria i Civil.

En paraules del Degà ICAV, Marià Durán, el principal objectiu del congrés és el de ser reconegut a nivell nacional com una institució promotora d´investigació, anàlisi i discussió sobre assumptes d´actualitat i relacionats amb la Justícia, i que les conclusions que es generaran al palau valencià podrien tindre un pes d´importància en l´opinió pública valenciana i nacional.

En l´intens programa d´estos dos dies es tractaran temes que van des del dret concursal, tributari i laboral, fins a dret de família, violència domèstica i mediació. Davall el format de taules de treball es tractaran també temes com ´Proyectos d´I+D, Unió Europea i Cooperació Judicial i Civil´

Consultar programa