Published On: 10 de maig de 2010Categories: Uncategorized

El musical de Nino Bravo torna a Valencia

Els pròxims dies 15 i 16 de maig el Musical de Nino Bravo torna al lloc de la seua estrena, el Palau de Congressos de València. L´any passat en l´estrena es van esgotar les més de 7.000 localitats que es van posar a la venda per als cinc dies...

Els pròxims dies 15 i 16 de maig el Musical de Nino Bravo torna al lloc de la seua estrena, el Palau de Congressos de València. L´any passat en l´estrena es van esgotar les més de 7.000 localitats que es van posar a la venda per als cinc dies d´espectacle. En esta ocasió hi haurà 4 representacions perquè el públic valencià que no va tindre oportunitat de tindre localitats en l´estrena puga disfrutar en esta nova ocasió del musical.

Des que s´iniciara la gira del Musical Nino Bravo, han sigut ja més de 120.000 persones les que han assistit a les diverses funcions. Després de passar per valència donarà el bot a Sud-amèrica per a tornar novament a Espanya a partir del mes d´octubre.

En esta ocasió l´espectacle arriba amb Jon Allende com a protagonista, un artista procedent de l´última edició d´Operación Triunfo. Un escenari que compartirà amb María Marín, Carmen Rodríguez i José Valhondo, els que ja van participar en l´edició de l´any passat.

El Musical Nino Bravo està basat en un recorregut cronològic per la vida i la carrera artística de Nino Bravo, dut a terme a través d´imatges inèdites cedides per TVE, entrevistes a diferents personatges de l´època, compositors de les seues cançons i amics que van tindre relació directa amb ell. Tot un relat de les seues vivències que es reflectix en una gran pantalla que servix al seu torn per a donar pas a les cançons i il·lustrar amb imatges cada un dels temes que s´interpreten.

Venda d´entrades