Published On: 13 de Juliol de 2021Categories: Congressos

El nostre edifici reuneix mil directius de manera presencial

El 4t Congrés nacional CFOS abordarà el nou entorn financer sorgit durant la pandèmia

Comptarà amb líders financers nacionals i europeus

I del congrés mèdic europeu EANS Training Course Vascular, que va organitzar amb èxit el Comité de Formació de l’Associació Europea de Societats de Neurocirurgia al… 4t Congrés Nacional de CFOS! Passant pel XII Congrés CCOO PV, que es va celebrar, també, recentment de manera presencial. El nostre edifici és, en tan sols quinze dies, escenari d’importants esdeveniments on el face-to-face ha agafat forma. Una mostra evident de les ganes, per part dels organitzadors d’esdeveniments, de tornar al networking presencial, l’autèntic, el que ofereix vertaderes experiències entre els delegats i delegades.

El 14 i 15 de juliol, el Palau de Congressos de València reunirà a prop de mil directius en el 4t Congrés Nacional de CFOs de l’Associació pel Progrés de la Direcció (APD) que, baix el lema “El CFO en la nova era: Estratègic, Innovador i Tecnològic”, importants líders nacionals i europeus analitzaran el nou entorn financer en l’etapa post-Covid i abordaran els reptes que representen la digitalització, tecnologia i la sostenibilitat. 

Este congrés també disposarà de vuot sales de comissió simultànies, en les quals es podrà assistir tant presencialment com en línia, i en les quals es tractaran la digitalització de la funció financera i les noves fonts de finançament. Mitjançant esta plataforma digital, podràs seguir el congrés en línia, a més de preguntar directament als ponents, contactar amb els perfils d’experts, descarregar-te els materials didàctics de cada ponència i els estudis elaborats realitzats per les empreses de la Comunitat Global de Directius.

I si necessites més informació sobre el programa i els participants, pots consultar la web del congrés.