Published On: 10 de gener de 2011Categories: Uncategorized

El Palacio albergará durante 2011 numerosos eventos relevantes

El calendari de reunions del Palau de Congressos de València per a l´any 2011 té dates reservades per a importants congressos, convencions i un altre tipus d´esdeveniments, tant d´àmbit nacional com internacional que li permetran continuar la seua...

El calendari de reunions del Palau de Congressos de València per a l´any 2011 té dates reservades per a importants congressos, convencions i un altre tipus d´esdeveniments, tant d´àmbit nacional com internacional que li permetran continuar la seua escalada com una de les seus referents per a acollir esdeveniments de gran repercussió.

En l´apartat de congressos es comptabilitzen fins a 17 reunions entre les que destaquen el Nuclear Science Symposium and Medical Imaging Conference, la quinta edició del Trends in Medical Mycology, el Congrés Internacional de Trasplantament de Fetge, la XXXIII Reunió de la Real Societat Espanyola de Química o el Congrés Europeu d´Osteoporosi i Osteoartritis, esdeveniments que reuniran a prop de 20.000 persones en la nostra ciutat.

A més es tenen dates reservades para més de 10 convencions i diversos esdeveniments com el musical Mamma Mia o el concert d´Ismael Serrano.