Published On: 25 de Juliol de 2018Categories: Congressos

El Palau de Congressos de València rep la trobada internacional més important en cirurgia vascular

Cirurgians vasculars, infermeres, tècnics i professionals de totes les disciplines relacionades amb l'àmbit de la cirurgia vascular, es reuniran en València del 25 al 28 de setembre.

Cirurgians vasculars, infermeres, tècnics i professionals de totes les disciplines relacionades amb l’àmbit de la cirurgia vascular, es reuniran en València del 25 al 28 de setembre.

El XXXII Congrés de l’European Society for Vascular Surgery (ESVS) és un dels esdeveniments més rellevants en la indústria de la cirurgia vascular. Durant quatre dies, esta reunió anual, l’edició de la qual anterior va ser celebrada a Lió, atraurà a 1.500 especialistes procedents de tots els continents, principalment l’europeu. Els congressistes assistiran a sessions plenàries, (com les especialment orientades a infermeria vascular i ecografia), workshops, o simposi en què participaran societats internacionals, i seminaris en lideratge clínic, acadèmic o gestió d’assajos clínics. El programa científic fa especial insistència en les sessions formatives i en la presentació de les últimes novetats tècniques en atenció sanitària vascular. A més, d’especial interés per als delegats seran les sessions interactives, on es debatran casos pràctics amb votació en directe. Als formats clàssics, incorporaran altres més innovadors com les fast-track sessions i es podrà assistir a procediments vasculars en 3D.

Entre les figures més rellevants que intervindran en la trobada, podem destacar a Sir Richard Peto, Professor d’Estadística Metgessa i Epidemiologia en la Universitat d’Oxford i el Dr. Sumaira MacDonald, responsable metge de Silk Road Medical, una de les companyies privades més importants en este camp (Califòrnia, USA).

En el programa social que inclou el congrés, hi haurà oportunitats de networking i activitats socials, gràcies a les quals els assistents podran visitar la València més tradicional i moderna o inclús inscriure’s en una carrera o marxa, organitzada pel Comité Local, que recorrerà els 8 Km de jardins de l’antic llit del Riu Túria cap al mar.

Si desitges conéixer el programa del congrés, visita la web oficial de l’esdeveniment.