Published On: 6 de Juliol de 2018Categories: Sense categoritzar

El Palau, guanyador al Millor Congrés

El Grup Eventoplus ha lliurat el primer premi en la Categoria Millor Congrés, reconeixent la candidatura presentada pel Palau de Congressos de València junt amb l'agència de comunicació Trílope, en la Gala que va tindre lloc el 5 de juliol en el Pavelló Multiusos Madrid Arena.

El Grup Eventoplus ha lliurat el primer premi en la Categoria Millor Congrés, reconeixent la candidatura presentada pel Palau de Congressos de València junt amb l’agència de comunicació Trílope, en la Gala que va tindre lloc el 5 de juliol en el Pavelló Multiusos Madrid Arena.

La missió d’estos guardons és millorar i promocionar el sector d’esdeveniments a través de la selecció dels millors projectes en què es reconega el talent, la creativitat i la implicació del client i proveïdors involucrats.

La candidatura presentada pel Palau i Trílope, ha girat entorn de l’estratègia i desenvolupament del 32é Congrés AECOC de Gran Consum acollit a l’octubre de 2017, un clar exemple de la labor en equip que du a terme el recinte, de l’aliança que s’establix entre client, agència i seu i que és la base de l’èxit de l’esdeveniment.

Este reconeixement evidència la col·laboració i la sintonia de tots els actors que han intervingut en cada una de les fases de l’esdeveniment, des de la definició d’objectius, l’estètica i la comunicació dels missatges, la posada en escena, la logística, … fins al feedback de l’acte, emfatitzant la importància dels resultats, mesurats per exemple a través de la satisfacció del client.

 Si vols comprovar la importància d’esta labor en equip a través de les paraules del director general d’AECOC, Jose Mª Bonmatí, pots visitar el nostre canal de YouTube .

L’acte de lliurament dels premis s’ha celebrat al final del certamen EventoDays, una trobada per a especialistes del turisme de reunions de durant dos dies ha unit a proveïdors, organitzadors d’esdeveniments i clients per a estretir llaços i compartir experiències. En esta fira ha participat el Palau de Congressos de València com a expositor, acostant les últimes novetats incorporades al recinte en infraestructures i servicis, al públic assistent, com els audiovisuals d’última generació acabats d’incorporar, la creació de nous espais multifuncionals o les noves inversions en connectivitat sense fil.