Published On: 29 de novembre de 2010Categories: Uncategorized

El Palacio presente en EIBTM 2010

El Palau de Congressos de València acudix a l´edició d´EIBTM 2010 amb el recentment aconseguit Premi al Millor Palau de Congressos del món. El recinte estarà present dins de l´stand de Turisme València amb l´objectiu de donar a conéixer el...

El Palau de Congressos de València acudix a l´edició d´EIBTM 2010 amb el recentment aconseguit Premi al Millor Palau de Congressos del món. El recinte estarà present dins de l´stand de Turisme València amb l´objectiu de donar a conéixer el seu espai per a l´organització de reunions i el perquè ha aconseguit alçar-se amb este guardó. L´objectiu del Palau és ampliar la seua xarxa de contactes i intentar captar més turisme de negocis per al recinte presentant a empreses i agències especialitzades en el turisme congresual i d´incentius els recursos amb què compta per a acollir esdeveniments.

EIBTM (European Incentive Business Travel Market) és la principal exposició del sector de conferències, incentius, esdeveniments, viatges de negocis i congressos, que se celebra a Barcelona des del 30 de novembre fins al 2 de desembre.

Palau de Congressos de València
Stand M250 ? Turisme València