Published On: 18 de setembre de 2018Categories: Congressos

El Palau acollirà el primer congrés sobre longevitat d’Europa

El Longevity World Forum, el primer congrés sobre longevitat i medicina de precisió, organitzat per la consultora de màrqueting Talentum Group i l'agència Medigene Press, ha escollit la ciutat de València i en concret el Palau de Congressos per celebrar durant els dies 7 i 8 de novembre de 2018 la seua primera edició sobre l'estudi del genoma humà.

El Longevity World Forum, el primer congrés sobre longevitat i medicina de precisió, organitzat per la consultora de màrqueting Talentum Group i l’agència Medigene Press, ha escollit la ciutat de València i en concret el Palau de Congressos per celebrar durant els dies 7 i 8 de novembre de 2018 la seua primera edició sobre l’estudi del genoma humà.

El coneixement sobre l’augment de l’esperança de vida ha estat un tema molt investigat en els últims anys, una qüestió que interessa cada vegada més a la societat contemporània així com la millora de la nostra qualitat de vida. Per això, les jornades comptaran amb la participació de ponents amb àmplia trajectòria en el sector entre els quals es troben: Aubrey de Grey, biogerontólogo de la SENS Research Foundation, o la directora del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques, María Blasco, entre d’altres professionals.

La finalitat d’aquesta convenció és generar coneixement i relacions interpersonals entre els assistents. El públic estarà format per persones amb formació pertanyent a algunes de les disciplines relacionades amb el congrés per crear noves idees i així fomentar el desenvolupament de la longevitat humana i el funcionament del camp de la medicina.

El # Longevity18, disposarà d’un servei d’Streaming al Palau de Congressos de València perquè les jornades puguen seguir-les en directe arreu del món. Durant els dos dies del congrés, es tractaran diferents àrees com la genòmica, la biotecnologia, la medicina P4 o la nutrició. La realització d’aquest esdeveniment es consagra com a fòrum mundial a nivell europeu i col·locarà a la ciutat de València al mapa mundial de la medicina.

Si vols conèixer més informació sobre l’esdeveniment, pots visitar la seua pàgina web