Published On: 1 de maig de 2008Categories: Uncategorized

El Palau aconsegueix l´excel·lència

Aquest reconeixement arriba en el millor moment del Palau de Congressos de València, que celebra enguany el desé aniversari. Però, com tot els reptes que s´ha marcat l´equip directiu del recinte, no ha estat fàcil d´aconseguir. Per a optar al Segell...

Aquest reconeixement arriba en el millor moment del Palau de Congressos de València, que celebra enguany el desé aniversari. Però, com tot els reptes que s´ha marcat l´equip directiu del recinte, no ha estat fàcil d´aconseguir.

Per a optar al Segell d´Excel·lència EFQM 400+ s´ha de comptar amb un avançat model de gestió i que aquest funcione en diferents direccions. És a dir, que no és prou que una entitat done beneficis i tracte bé els seus treballadors.

Aquest tipus de segell acredita que l´organisme que el rep és excel·lent en la gestió, però també en els resultats amb els clients i usuaris, en facilitar el desenvolupament professional dels seus treballadors i és capaç d´influir de manera positiva en la societat i l´entorn del quals forma part, inclús exercint posicions de lideratge.

L´entitat que s´ha encarregat d´avaluar el Palau de Congressos de València ha estat la multinacional SGS. L´examen a què ha estat sotmés el recinte ha donat un resultat superior als 400 punts, que correspon a un Perfil Avançat.