Published On: 13 de desembre de 2017Categories: Corporatiu

El Palau aconseguix el nivell més eficient en emissions de CO2

El Palau de Congressos de València millora el seu compromís mediambiental aconseguint el màxim nivell en la disminució d'emissions de CO2.

El Palau de Congressos de València millora el seu compromís mediambiental aconseguint el màxim nivell en la disminució d’emissions de CO2.

 Una part important de la contribució que el Palau de Congressos realitza a la societat, es materialitza a través d’accions que promouen l’ús responsable de l’energia i l’optimització de recursos. Estes actuacions es troben emmarcades en el Pla Global de Sostenibilitat i permeten compatibilitzar l’activitat congresual amb el respecte al medi ambient.

 Dins d’este concepte es troben les accions que permeten impulsar el desenvolupament tecnològic de l’edifici i augmentar la seua competitivitat. En este sentit, gràcies a la inversió de 1,8 milions d’euros finançada per l’Ajuntament de València, l’edifici ha renovat tots els seus elements audiovisuals des de finals de 2016 i durant 2017. Del total, un 60% corresponen a inversions sostenibles. Els resultats d’estes iniciatives són ja visibles. Les xifres de negoci, influenciades també per la potent labor comercial realitzada, s’han vist incrementades i d’altra banda, amb esta aposta tecnològica, l’edifici ha reduït el consum energètic contribuint a combatre el canvi climàtic i els seus impactes.

 Com a reconeixement a l’esforç realitzat en l’adopció d’estes mesures el Palau ha obtingut en la Certificació Energètica de l’Edifici el màxim nivell en la disminució de les emissions de CO2. Valor al qual també contribuïx la instal·lació fotovoltaica que posseïx l’edifici des de 2008 i que ha generat més de 2,5 milions de kWh.

 Esta certificació s’unix a les ja aconseguides en medioambiente: ISO 14001, ISO 50001 i BREEAM ES.