Published On: 9 de febrer de 2011Categories: Uncategorized

El Palau acull la primera retransmissió de futbol en 3D de la Comunitat

El partit Atlètic de Madrid-València CF es projectarà en 3D al Palau de Congressos de València el dissabte que ve 12 de febrer a les 18:00h. El Palau ha sigut l´espai triat per a mostrar esta espectacular tecnologia que podrà ser seguida pels més de 300...

El partit Atlètic de Madrid-València CF es projectarà en 3D al Palau de Congressos de València el dissabte que ve 12 de febrer a les 18:00h.

El Palau ha sigut l´espai triat per a mostrar esta espectacular tecnologia que podrà ser seguida pels més de 300 invitats de Seat i BBVA, els que viuran l´experiència més pròxima a vore el partit en un estadi, sent la primera vegada que s´emet un partit en 3D a la Comunitat Valenciana.

Una pantalla de més de 80 metres quadrats i so Dolby 5.1, sense narració, provocaran en els assistents la immersió en l´encontre, junt a la visió privilegiada de les jugades que només poden disfrutar-se en la televisió, gràcies a unes ulleres actives d´última generació. La retransmissió serà possible gràcies a les 8 càmeres 3D desplegades en l´estadi Vicente Calderón, sent el quart partit de la temporada que es retransmet amb esta tecnologia. Es tracta d´una nova forma de gaudir de l´esport rei, en la presentació del qual s´ha comptat amb la presència de l´exjugador del València, Rubén Baraja.