Published On: 15 de febrer de 2010Categories: Uncategorized

El Palau, cas d´éxit al Foro Intelitur

El Palau de Congressos de València fou un dels tres casos d´èxit del turisme de la Comunitat Valenciana exposat  en el Foro Intelitur. Un esdeveniment que fomenta el coneixement i la innovació en les empreses del sector turístic.Des d´esta òptica, el...

El Palau de Congressos de València fou un dels tres casos d´èxit del turisme de la Comunitat Valenciana exposat  en el Foro Intelitur. Un esdeveniment que fomenta el coneixement i la innovació en les empreses del sector turístic.

Des d´esta òptica, el director-gerent del Palacu de Congressos, José Salinas, va presentar el recinte congresual com un edifici innovador en la majoria de les iniciatives que aborda com són la sostenibilitat, que té com a vèrtex més visible la coberta fotovoltaica de l´edifici o les diverses certificacions que ha rebut abans que altres recintes de la mateixa tipologia.

L´esdeveniment compta amb la participació del president del Consell de Càmares de la Comunitat Valenciana, Arturo Virosque, el director general de Turespaña i el director gerent del Consell Superior de Cambres de Comerç, entre els ponents.

El Centre de Coneixement i Innovació Turística té com a objectius potenciar la innovació i la transferència tecnològica en el sector i permetre a les empreses posicionar-se millor en el mercat per a  ser més competitives.