Published On: 11 de Juliol de 2024Categories: Corporatiu, Destacada

El Palau de Congressos de València compromés amb un futur sostenible

La nostra aliança estratègica amb EULEN permetrà compensar 50 tones de CO₂ a l'any

En el Palau de Congressos de València tenim un ferm compromís amb la sostenibilitat. Des de la gestió responsable de recursos fins a la minimització de l’impacte ambiental, la nostra activitat està alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’estratègia València 2030. Amb l’objectiu de reduir l’impacte ambiental de la nostra activitat, participem en projectes i establim aliances estratègiques amb empreses que comparteixen la nostra mateixa visió.

EULEN, S. A., la nostra empresa proveïdora de manteniment de les instal·lacions i els elements constructius de l’edifici, jardins i aparcament, introdueix un enfocament únic cap al servei basat en el concepte de sostenibilitat. Aquest enfocament es reflecteix en la seua planificació de serveis, que considera una sèrie de paràmetres acuradament seleccionats per a garantir l’eficiència i la reducció de l’impacte ambiental en totes les seues activitats.

Mitjançant la integració en totes les seues operacions dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que marca l’Organització de Nacions Unides per a 2030, EULEN ha desenvolupat una estratègia que busca l’execució de serveis amb Carboni Neutre. Per això, l’empresa es compromet a compensar 50 tones de CO₂ a l’any durant els pròxims 5 anys.

Aquesta compensació es durà a terme mitjançant la compra de crèdits de compensació, a través de projectes forestals locals i nacionals d’absorció de CO₂. Aquests projectes estan inscrits en el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, garantint la seua legitimitat i la seua efectiva contribució a la reducció d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle. D’aquesta manera, es demostra el compromís de EULEN amb l’acció climàtica i la cerca d’un futur més sostenible.

Aquesta aliança, sumada a altres iniciatives que duem a terme des del Palau de Congressos de València, ens permet mantindre de manera eficient les nostres instal·lacions, al mateix temps que treballem per construir un futur més verd.

Vols saber com pots fer el teu esdeveniment més sostenible? Descobreix la nostra Guia de Bones Pràctiques