Published On: 10 de febrer de 2023Categories: Corporatiu

EL PALAU DE CONGRESSOS DE VALÈNCIA CONTINUA INNOVANT I APOSTANT PER LA TECNOLOGIA MÉS AVANÇADA

El Palau de Congressos de València creix en innovació, ara amb pantalles d'intel·ligència ambiental.

El Palau de Congressos de València ja és un dels avançats edificis a València que tenen integrada la intel·ligència ambiental en les seues instal·lacions.

I ens preguntem, què és la intel·ligència ambiental? Doncs bé, és un entorn amb dispositius electrònics que són sensibles i responen a la presència de persones.

Què hem incorporat nosaltres?

En el Palau de Congressos hem incorporat a les nostres Sales de Comissió, 5 cristalls intel·ligents de 98 polzades. Els Smart Glass Frame modular gran format, estan compostos d’un vidre intel·ligent amb una capa metàl·lica amb efecte de color negre que donen profunditat a la imatge i capten l’atenció de totes persones que assisteixen a les presentacions. Aquests innovadors cristalls escapen del comú i fa l’efecte que aquestes noves pantalles estan integrades en la paret de la sala.  La seua alta resolució 4K fa que la pantalla siga visible en tota la sala i el seu alt grau de nitidesa la converteix en una projecció impecable. A més, en el cas dels Smart Glass frame, hem inserit el logotip retroiluminado del Palau de Congressos de València de manera que la superfície està totalment personalitzada.

Però la innovació no ha acabat; hem integrat com a suports informatius digitals, 14 pantalles de 50 polzades. Aquestes pantalles anomenades Smart Frame, també amb una resolució 4K, s’adapten totalment a l’espai del Palau de Congressos. És per això, per la qual cosa la vora de les pantalles és de color blanc, així aconseguim una estètica simple i atemporal, alineada amb l’essència del Palau. Aquestes pantalles estan situades en l’avantsala de sales de comissió i salons paral·lels i és possible la seua personalització a través d’imatges dinàmiques i en bucle. A més, al costat d’aquestes pantalles, hem instal·lat unes altres de 24 polzades, que identifiquen l’aforament i la sala.

Una altra de les grans novetats en el Palau de Congressos són els 8 nous tòtems mòbils instal·lats en el foyer. Quatre d’aquests són d’alta lluminositat (més de 4000 nits) per a mostrar informació a llargues distàncies i captar l’atenció amb continguts cridaners. Els altres quatre són a més tàctils; aquesta nova tecnologia, d’alt rendiment i duració, proporciona una millor experiència d’ús perquè permet navegar per continguts multimèdia adaptats o visualitzar posters digitals reduint al màxim el paper.

Als Auditoris 1 i 2 també s’ha substituït la senyalística tradicional per dues grans pantalles horitzontals situades sobre els punts de registre de 18 i 9 m² respectivament. Aquestes pantalles són totalment personalitzables, podent mostrar infografies o imatges dinàmiques que aporten informació i personalitzen encara més l’esdeveniment en un entorn més nou i futurista.

Tots aquests dispositius electrònics estan connectats a través d’un programari. Aquesta plataforma en línia permet controlar totes les pantalles des d’un mateix servidor i unificar-les, aportant més comoditat a l’hora de programar el seu contingut.

Vols saber més novetats tecnològiques? Prem ací

El futur és present en el Palau de Congressos de València.