Published On: 21 de febrer de 2024Categories: Destacada

El Palau de Congressos de València, en col·laboració amb Gurmet Servei d’àpats i Esdeveniments i Fundació Asindown de València, avança cap a la inclusió en l’àmbit laboral

El Palau de Congressos de València enriqueix el seu equip de restauració amb persones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual, alineant-se amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

En una iniciativa pionera, el Palau de Congressos ha integrat a persones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual en el seu equip de restauració, reafirmant el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

El passat 13 de febrer, es va celebrar l’inici d’aquesta nova etapa, destacant la importància de la diversitat i la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral. Gràcies a la col·laboració entre Gurmet Servei d’àpats i Esdeveniments, proveïdor de serveis gastronòmics del Palau, i Asindown València, s’ha posat en marxa un programa de formació en hostaleria i turisme denominat La Mare Que Va, que brinda oportunitats d’ocupació a persones amb discapacitat intel·lectual.

El procés d’integració va incloure una sessió formativa en la qual huit persones participants del programa de Asindown València van rebre instrucció pràctica sobre diferents aspectes del servei de restauració, com el muntatge de taules per a esdeveniments de gala. Aquesta fita representa un pas significatiu cap a la inclusió sociolaboral i demostra el compromís del Palau de Congressos de València amb la diversitat i la igualtat d’oportunitats. Serà a partir del mes d’abril, quan aquest grup que ha començat la seua formació passarà a formar part integral en l’equip de restauració del Palau de Congressos.

Aquesta associació entre el Palau de Congressos, la Fundació Asindown i Gurmet Servei d’àpats i Esdeveniments no sols enforteix l’equip de restauració del Palau, sinó que també promou valors d’inclusió i sostenibilitat en el sector turístic i d’esdeveniments.