Published On: 10 de març de 2023Categories: Corporatiu, Destacada

El Palau de Congressos de València ha rebut el distintiu de Qualitat Turística SICTED

El Palau de Congressos de València és una de les empreses valencianes que ha rebut el distintiu de Qualitat Turística SICTED

La Secretaria d’Estat de Turisme ha atorgat enguany un total de 108 distintius SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins) a entitats valencianes. D’elles, 22 reben la distinció per primera vegada i 86 renoven el distintiu.

El SICTED és una metodologia dirigida a la millora contínua en la prestació de serveis turístics que impulsen conjuntament la Secretaria d’Estat de Turisme i les comunitats autònomes. Mitjançant la signatura de convenis de col·laboració, els diferents territoris gestionen el seu desenvolupament i implementació. L’objectiu principal és obtindre un nivell homogeni d’alta qualitat en tots aquells serveis amb els quals interactua un turista en un destí determinat. Així mateix, pretén fomentar entre tots els agents implicats la millora contínua a través de la Mesa de Qualitat.

El lliurament s’ha realitzat en un acte organitzat per la Fundació Visit València en el Teatre Olympia. Tant el regidor de Turisme i Internacionalització i president de Visit València, Emiliano García, com el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, han coincidit a reconéixer l’esforç del sector turístic de la ciutat en matèria de qualitat i bones pràctiques sostenibles.

El distintiu, que s’entrega a les empreses que demostren el compliment dels requisits que exigeix el Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola, ha sigut entregat a Sylvia Andrés, directora gerent del Palau de Congressos.

“Ha sigut un plaer recollir un any més aquest distintiu que reconeix l’esforç de tot un equip a més de tota la nostra implicació en l’estratègia de ciutat per ser un destí totalment sostenible” afirma Sylvia Andrés.

Per a més informació fes clic ací