Published On: 12 de juny de 2018Categories: Congressos

EL Palau de Congressos de València i Trílope, finalistes en els Premis Eventoplus

Entre més de 220 candidatures, el Palau de Congressos de València junt amb l'agència de comunicació Trílope, ha quedat finalista en la 13 edició dels Premis Eventoplus.

Entre més de 220 candidatures, el Palau de Congressos de València junt amb l’agència de comunicació Trílope, ha quedat finalista en la 13 edició dels Premis Eventoplus.

Organitzat per Grup Eventoplus, este certamen reconeix en les seues 20 categories, als millors esdeveniments (congrés, conferència, convenció, cultural, esportiu, …) i components (catering, animació, comunicació, espai, muntatge, …) celebrats durant l’any anterior.

El 32é Congrés AECOC de Gran Consum, celebrat durant el passat mes d’octubre en el recinte valencià, ha sigut l’esdeveniment que ha aconseguit posicionar-se com a finalista en la candidatura presentada pel Palau i Trílope al Millor Congrés, la qual reconeix trobades formatives promogudes per una entitat sense ànim de lucre, amb un objectiu principalment divulgatiu, de progrés científic, intercanvi de coneixement, debat, creació de relacions del col·lectiu, i amb una freqüència regular. El congrés organitzat per AECOC, va reunir Al Palau a més de 1.100 empresaris i alts directius de la indústria i la distribució del gran consum. El lema del Congrés SER o NO SER, transmetia a través del diferent disseny dels espais i el mobiliari, la tecnologia d’avantguarda que aportava una escenografia canviant i singular, i fins i tot la personalització del catering, el missatge de l’adaptació als principis de competitivitat, sostenibilitat i omnicanalidad, com a fonament per a l’existència de les empreses.

Els criteris que s’han tingut en compte a l’hora de triar els finalistes, es basen en quatre eixos fonamentals: estratègia, creativitat i innovació, producció i impacte, a més de valorar positivament aquells actes que impliquen un “reto” i són un model inspirador en si mateixos.

A més d’esta candidatura, el Palau està present com a seu amb un altre finalista: Valencia Turevents que opta també al Millor Congrés amb el 40 Congrés de l’European Accounting Association (EAA).

El pròxim dia 5 de juliol es desvelaran els guanyadors en la gran Gala dels Premis Eventoplus en el Pavelló Multiusos Madrid Arena, on estaran presents més de 900 influents professionals del sector. Si vols conéixer com va ser la posada en escena del 32é Congrés AECOC, pots visitar el vídeo finalista ací.