Published On: 9 de juny de 2023Categories: Corporatiu, Destacada

El Palau de Congressos de València organitza un homenatge a la diversitat

Gràcies a esta col·laboració necessària, s'ha creat la gràfica commemorativa del 25 aniversari

En el Palau de Congressos de València, tenim un compromís amb cada persona de la nostra ciutat. Amb totes i cadascuna d’elles. Perquè volem que el Palau de Congressos i València continuen sent un estendard de diversitat en el qual totes les persones cabem.

Per això, desitgem que la imatge del nostre 25 aniversari reflectisca una visió única del futur de l’edifici: la que poden oferir les persones amb discapacitat. Per això, hem volgut col·laborar per a crear una peça que identifique com aquestes persones especials s’imaginen el nostre futur i una mirada cap avant que, segur, no deixarà indiferent a ningú.

Aquest és, en definitiva, el nostre xicotet granet d’arena per a reivindicar la inclusió i el respecte a totes aquestes persones des de la seua participació en les institucions.

5 ASSOCIACIONS I 10 ARTISTES ÚNICS

Totes i cadascuna d’aquestes persones van reflectir una visió única del futur del Palau de Congressos utilitzant materials com recortables, colors, aquarel·les per a, posteriorment, fer un collage amb peces de cadascuna d’elles.

Per a aquest repte, comptem amb la col·laboració de 5 associacions que, cada dia, s’esforcen per fer del món un lloc més divers i inclusiu. Asindown, Aspau, Bona Gent, Fevadis i Mira’m ens han ajudat a realitzar aquesta acció, perquè Adrián, Alejandra, Álvaro, Ana, Andrea, Ángela, Daniel, Elena, Francisco i Javiera puguen compartir la seua desbordant imaginació. Perquè, en definitiva, el futur serà de tots i totes.