Published On: 15 de març de 2019Categories: Convencions

El Palau de Congressos de València participa en el MIS

L'àrea comercial assistirà a este punt de trobada anual entre clients i proveïdors, per a donar conèixer les novetats del Palau

L’àrea comercial assistirà a este punt de trobada anual entre clients i proveïdors, per a donar conèixer les novetats del PalauEl lloc, el stand A42 de Estadio Wanda Metropolitano, a Madrid. El dia, 20 de març. Un any més, el departament comercial del Palau de Congressos de València participarà en el MIS (Meeting&Incentivi Summit), la fira anual dirigida al mercat corporatiu, que organitza el Grupo Eventoplus. 

Els principals objectius de l’àrea comercial en esta jornada són tindre presència en este punt de trobada entre clients i proveïdors, amb el màxim nombre de clients tant actuals com nous; donar a conèixer les novetats del Palau en el seu continu esforç per estar a l’avantguarda tecnològica i avançar-se a les necessitats dels clients tant a nivell nacional com internacional. En este sentit, informarà de la recent remodelació de l’edifici amb el propòsit d’adaptar-se a les necessitats actuals dels clients tant nacionals com internacionals. 

Baix la temàtica de ‘Happy Meetings’, en esta edició del MIS, es desenvoluparan diverses accions per a garantir la participació dels proveïdors i clients que assisteixen a la trobada, entre les quals destaquem un ampli programa formatiu d’alta qualitat amb formacions, sessions, tallers i activitats dissenyades per a facilitar la interacció dels participants. D’esta forma, els participants podran connectar d’una manera especial i única amb els altres assistents. 

El MIS és una conferència-workshop d’un dia, creada perquè els organitzadors de reunions i incentius puguen conèixer de primera mà les millors destinacions i proveïdors a Espanya, Portugal i França.

Grup Eventoplus es va crear l’any 2000 per a informar i connectar als professionals del sector d’esdeveniments, empenyent el desenvolupament del mercat d’esdeveniments, amb reunions i incentius al nostre país. Entre els esdeveniments que organitza, a més del MIS, prepara el Esdeveniment Days, la trobada anual del sector on els proveïdors de serveis, els organitzadors d’esdeveniments i els compradors es reuneixen per a compartir experiències, aprenentatges i crear relacions per a organitzar els esdeveniments.

Més informació:

http://www.grupoeventoplus.com/wp/misummit/