Published On: 3 de abril de 2023Categories: Congressos, Palau de Congressos

El Palau de Congressos de València, punt de trobada per a especialistes en diabetis

El XXXIV Congrés de la Societat Espanyola de Diabetis, que se celebra del 19 al 21 d'abril, ofereix una infinitat d'al·licients.

El Palau de Congressos de València reunirà al voltant de 2000 persones en el congrés de la SET. El nostre centre congressual, servirà de marc novament (després de l’edició de 2004 i 2015) per a la celebració d’aquest esdeveniment, que comptarà durant tres dies amb desenes de ponents, d’àmbit nacional i internacional, els quals exposaran un ventall temàtic extraordinari, així com una gran varietat de presentacions i formats per a fer més amena, atractiva i útil la transmissió de coneixements i aprenentatges. A més, el congrés aportarà a la ciutat de València prop de 5000 pernoctacions, una dada més que òptim per a l’economia de la ciutat.

Segons el Dr. Juan Francisco Merino Torres, president del Comité Local Organitzador del Congrés, i cap de Servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Universitari LA FE de València “les qualitats de València com a ciutat acollidora, ben comunicada i amb una climatologia sempre favorable, són ben conegudes; però, a més, la seua riquesa cultural i gastronòmica, i les comoditats i prestacions de la seu de la reunió, contribuiran, sens dubte, al millor desenvolupament d’aquesta trobada”.

Sota el lema “La diabetis ens connecta, intercanviant experiències”, aquesta trobada promet grans emocions i una actualització i posada en pràctica de coneixements, des de diferents àmbits, amb diferents visions i amb la figura del pacient sempre en el focus. El programa científic engloba i integra les principals línies d’investigació i els desafiaments presents i futurs que es plantegen entorn de la diabetis. Aquest mateix arranca amb suggeridores activitats precongrés, un curs del grup de treball tecnologies aplicades a la diabetis, un taller de monitoratge continu de la glucosa en la diabetis tipus 2 i un curs d’investigació bàsica en diabetis per a investigadors clínics.

Si vols saber més informació sobre el congrés, prem ací