Published On: 21 de maig de 2024Categories: Congressos

El Palau de Congressos de València serà la seu de la segona edició de Citrus Forum

L'esdeveniment més important del sector citrícola europeu reunirà més de 1.500 professionals

La segona edició de Citrus Fòrum, que tindrà lloc els dies 28 i 29 de maig de 2024 en el Palau de Congressos de València, reunirà més de 1.500 professionals del sector citrícola de tot el món. El programa tècnic de l’esdeveniment, que s’ha convertit en el més important a nivell europeu, compta amb ponències de més de 50 persones expertes en la matèria.
Aquestes sessions s’organitzen en diferents blocs temàtics, entre els quals es troben: Plagues i Malalties; Fisiologia i Nutrició; Producció i Comercialització; Postcollita i Noves Tecnologies. Des de l’organització, destaquen la importància d’aquesta cita dins del sector citrícola, especialment en un moment de màxima incertesa, en el qual s’ha d’apostar per la formació i la innovació per a continuar sent rendibles.
Citrus Fòrum es converteix en un punt de trobada i intercanvi de coneixements per a persones expertes, personal tècnic i productor i empreses del sector citrícola. Per això, el Palau de Congressos de València oferirà una sala de networking, on es podran dur a terme reunions de treball. Aquest espai es converteix en una oportunitat per a compartir informació, establir relacions laborals, desenvolupar oportunitats de negoci, col·laborar i buscar clients potencials. Per a concertar aquestes reunions, Citrus Fòrum ha llançat la seua pròpia plataforma de networking.
Una de les novetats d’aquesta segona edició de Citrus Fòrum, que té lloc en el Palau de Congressos de València, ha sigut la introducció, dels ‘Citrus Innovation Awards’ per part de Agromarketing. Aquests premis tenen l’objectiu de reconéixer les solucions i projectes tecnològics més importants en citricultura.
L’esdeveniment comptarà amb el suport d’un gran nombre d’empreses de referència en el sector citrícola i amb la col·laboració de nombroses entitats, tant públiques com privades.
Consulta el programa de Citrus Fòrum ací
Vols conéixer altres esdeveniments que alberga el Palau de Congressos de València? Entra en la nostra agenda