Published On: 6 de Agost de 2020Categories: Corporatiu

El Palacio de Congresos de València, un edifici segur

Implementem les mesures higienicosanitàries i de seguretat enfront del Covid-19

Garantim la màxima seguretat dels clients i de l’equip

El mes vinent de setembre serà l’inici d’una nova etapa en la nostra història. Si les circumstàncies ho permeten, reprendrem l’activitat, i el Palau de Congressos de València tornarà a ser testimoni d’importants esdeveniments a la ciutat.

Durant els últims mesos, l’equip ha treballat conjuntament amb els seus aliats estratègics per a preparar l’edifici en innovació i seguretat.  Després d’un exhaustiu estudi i contribuint amb les associacions del sector a l’establiment de protocols d’actuació que garantisquen la seguretat dels esdeveniments, el Palau ha implementat procediments d’actuació en tots els seus àmbits que incorporen les mesures higienicosanitàries i recomanacions generals establides per les autoritats competents.

Quines són les principals mesures que hem posat en marxa?

 1. Mesures preventives generals
 • Obligatorietat de l’ús de la màscara en el recinte i el manteniment de distàncies de seguretat en els espais clau.
 • El Palau ha dissenyat un sistema de senyalística molt visual i intuïtiu que proporciona informació sobre mesures higienicosanitàries a adoptar durant la pandèmia i fomenta el compliment de les recomanacions en tot l’edifici. Este sistema de senyalització permet a més, la identificació de les direccions de flux en el trànsit de persones que es troben en àrees comunes, principalment en les escales i l’àrea d’exposició o la cafeteria. Com a suport per a la visualització d’estes recomanacions, s’ha prioritzat l’ús de dispositius digitals en tot l’edifici.
 • Hem situat dispensadors de gel hidroalcohòlic repartits per totes les instal·lacions.
 • S’han creat Punts d’Higiene on se situaran papereres específiques per a rebutjar material higiènicament sensible (màscares, guants, mocadors, …).

 

 1. Ventilació exterior.

Gràcies a l’adaptació del seu sistema de climatització, l’edifici proveirà en el seu interior la màxima ventilació amb aire exterior.

 1. Creació de protocols específics per a:
 • Recepció i recollida de mercaderies.
 • Accés a les instal·lacions del personal auxiliar per a esdeveniments.
 • Protocol d’aïllament enfront de cas potencial de Covid.
 1. Neteja i desinfecció

Hem reforçat la freqüència de neteja, així com el personal de neteja per a la higienització contínua de les zones comunes. S’usaran productes viricides per a la desinfecció de totes les superfícies.

 1. Compromís general:

Tots els aliats estratègics del Palau, a més, col·laboren activament amb este compromís mitjançant l’acceptació expressa de les mesures de seguretat implantades i proporcionaran la formació adequada al seu personal per al correcte ús i manteniment de màscares, guants i EPI que utilitzen.

Si necessites més informació sobre el protocol de seguretat, pots contactar amb el nostre equip