Published On: 10 de abril de 2011Categories: Uncategorized

El Palau de Congressos en IMEX 2011

El Palau de Congressos de València estarà present un any més en l´edició d´IMEX 2011, una de les cites més importants a nivell internacional en la indústria del turisme de reunions que tindrà lloc a Frankfurt del 24 al 26 de maig.IMEX reunix enguany a més de...

El Palau de Congressos de València estarà present un any més en l´edició d´IMEX 2011, una de les cites més importants a nivell internacional en la indústria del turisme de reunions que tindrà lloc a Frankfurt del 24 al 26 de maig.

IMEX reunix enguany a més de 3.500 expositors de 150 països diferents, entre els que el Palau de Congressos de València participarà des de l´estand de Turisme València (Stand E285).

Avalat pel Premi al Millor Palau de Congressos del Mòn, i havent superat recentment la barrera dels 2.000 actes celebrats, la nostra seu donarà a conéixer les característiques que l´han fet mereixedora d´aquest guardó i de la confiança dels clients.

Gràcies a la presència en aquest tipus d´esdeveniments, el Palau realitza accions de networking, comercialitza els seus espais i intentar atraure turisme de negocis dirigint-se tant a organitzadors d´actes com a empreses privades, presentant les potencialitats que el nostre emblemàtic edifici i la ciutat de València oferixen per a la realització de les seues reunions.

Web de IMEX