Published On: 3 de juny de 2010Categories: Uncategorized

El Palau de Congressos líder europeu en qualitat

El Palau de Congressos de València ha superat l´avaluació per a la renovació del Segell d´Excel·lència 400+ atorgat per la Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat (EFQM segons les seues sigles en anglés) i que ha sigut realitzada a través del...

El Palau de Congressos de València ha superat l´avaluació per a la renovació del Segell d´Excel·lència 400+ atorgat per la Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat (EFQM segons les seues sigles en anglés) i que ha sigut realitzada a través del seu únic representant a Espanya, el Club Excel·lència en Gestió.

Amb esta renovació el Palau manté la seua posició innovadora junt amb un alt grau d´excel·lència en el model de gestió de l´organització, característica que li permeten ser un referent entre els recintes destí del turisme de reunions, ja que dos anys després continua sent l´únic  edifici d´Espanya d´estes característiques que compta amb la certificació EFQM a l´Excel·lència, el principal reconeixement a la gestió que existix en l´actualitat. A nivell europeu el Palau és un dels dos únics recintes que han obtingut este segell de qualitat.

El conseller director-gerent del Palau, José Salinas, ha indicat que “superar l´avaluació de renovació del Segell d´Excel·lència 400+ ha requerit d´un major nivell d´exigència per a l´organització que el necessari fa dos exercicis, ja que encara que l´excel·lència interna s´ha mantingut constant, els indicadors externs s´han vist afectats per la conjuntura econòmica actual”.

El model EFQM avalua el mètode de gestió com els resultats obtinguts de la seua aplicació des de la satisfacció dels clients i els empleats als resultats economicofinancers que obté l´empresa. L´obtenció del reconeixement europeu és un avantatge competitiu real, ja que el segell només reconeix a les organitzacions en la seua gestió.

El Segell d´Excel·lència 400+ s´unix a les altres certificacions de qualitat amb què compta l´edifici valencià com el Sistema Integrat de Qualitat ISO 9001 i ISO 14001, la Q de Qualitat Turística i, la recentment obtinguda, UNIX  216301:2007 de sistemes de Gestió Energètica.

Sobre el Palau de Congressos

El  Palau de Congressos de València ha acollit més de 1.900 esdeveniments pels  quals han  passat 1,3 milions de persones en els prop de 12 anys d´activitat, temps en què ha generat un impacte econòmic de més de 570 milions d´euros, més de 19 vegades el valor de la seua construcció.