Published On: 16 de maig de 2012Categories: Uncategorized

El Palau de Congressos seu internacional de la implantologia

El Palau de Congressos de València ha sigut la seu triada per a la celebració, per primera vegada, del Congrés de la Societat Espanyola d´Implants en la seua XXVI edició i la XIX del Congrés Internacional.Una reunió d´excepcional rellevància ja que, en...

El Palau de Congressos de València ha sigut la seu triada per a la celebració, per primera vegada, del Congrés de la Societat Espanyola d´Implants en la seua XXVI edició i la XIX del Congrés Internacional.

Una reunió d´excepcional rellevància ja que, en paraules dels seus organitzadors, la implantologia oral és, sense dubte, el més avançat èxit que la ciència odontològica ha aportat al progrés i benestar oral del ser humà en el present segle. Sent una tècnica terapèutica que suscita un elevadíssim interés en els individus de la nostra societat.

La candidatura valenciana per a la celebració d´aqeust congrés internacional ha triat com a seu el Palau de Congressos perquè reunix unes excel·lents condicions en instal·lacions i mitjans on la SEI de segur celebrarà un congrés històric.

El congrés compta amb un molt atraient programa científic amb ponents de gran talla nacional i internacional alhora que inclou accions publicitàries per a nodrir al congrés amb una participació massiva d´implantòlegs. Uns quants fòrums paral·lels tindran lloc per a complementar l´esdeveniment científic així com un fòrum on s´analitzaran la psicopatologia del cirurgià oral, com incidix l´estrés en l´implantòleg i la profilaxi dels problemes, una Taula de Comunicació, internet i Implantologia on analitzarem la tremenda importància que els mitjans de comunicació, en especial internet, està prenent en l´especialitat tant com mode d´educació continuada com des del punt de vista pràctic (fòrums de discussió, xarxes socials) i un fòrum jurídic on prestigiosos juristes del Tribunal Suprem i Col·legis Mèdics informaran de les cures particulars que l´implantòleg ha de tindre per a procurar-se una correcta cobertura legal.

Més informació a la seua pàgina oficial.