Published On: 17 de març de 2010Categories: Uncategorized

El Palau es suma a l´iniciativa L´Hora del Planeta

Per segon any consecutiu el Palau de Congressos de València s´unix a la iniciativa L´Hora del Planeta. Es tracta de la major campanya de mobilització global contra el canvi climàtic en què participa apagant les seues llums el pròxim 27 de març a les 20.30 h....

Per segon any consecutiu el Palau de Congressos de València s´unix a la iniciativa L´Hora del Planeta. Es tracta de la major campanya de mobilització global contra el canvi climàtic en què participa apagant les seues llums el pròxim 27 de març a les 20.30 h. Esta iniciativa pretén demostrar que només actuant junts podem combatre el calfament global.

L´objectiu de la campanya d´enguany és mobilitzar a més de mil milions de persones de 6.000 ciutats de tot el món per a demostrar el suport a esta iniciativa contra l´augment de les temperatures.

En esta ocasió, L´Hora del Planeta de WWF pretén fomentar la participació ciutadana, però també dels ajuntaments, les empreses, així com dels col·legis, universitats, mitjans de comunicació i altres organitzacions que vullguen unir-se a este esdeveniment global. No en va, tots ells tenen un paper especial i són actors importants per a promoure una solució al canvi climàtic.

En 2009 van ser 4.159 ciutats de 88 països les que van apagar les llums dels seus monuments més emblemàtics. Amb estes xifres, WWF va multiplicar per quatre el seu objectiu inicial i va aconseguir que més de 1.000 milions de persones se sumaren a esta iniciativa, la qual cosa va suposar quasi la sexta part de la població.