Published On: 15 de desembre de 2010Categories: Uncategorized

El Palau es vist de Nadal

El Palau de Congressos de València s´ha vestit de nou en les festes nadalenques per a compartir amb la ciutat estes dates tan assenyalades. En esta ocasió s´ha optat per una decoració que ocupa tota la fatxada principal amb grans flocs de neu en tons blancs, plata...

El Palau de Congressos de València s´ha vestit de nou en les festes nadalenques per a compartir amb la ciutat estes dates tan assenyalades. En esta ocasió s´ha optat per una decoració que ocupa tota la fatxada principal amb grans flocs de neu en tons blancs, plata i verd i on també podem trobar el missatge de felicitació per a l´any nou.
A més també pots felicitar el Nadal amb la nostra felicitació electrónica, punxant en el banner superior i enviant-la a qui tu vulgues o be utilitzant aquest vincle: E-Card Palacio.

Després podràs triar entre 10 formes de flocs de neu, iguals que els de la nostra façana, per a decorar el teu racó preferit, l´arbre de Nadal o la finestra en ester festes. Això si, haurás d´esperar uns segons a que s´envíe la felicitació i després descarregar-te un pdf que podrás retallar fàcilment.

Com pots vore, en esta època l´edifici s´il·lumina i es decora per a donar la benvinguda a tots aquells que arriben a la ciutat pel seu accés nord-oest i als que assistixen als esdeveniments que tenen lloc en les seues instal·lacions, i tu pots fer el mateix per a ta casa. 

Pots visitar la galeria d´imatges recorrent els quadrats que trobaràs en la part superior dreta de la fotografia superior.