Published On: 3 de gener de 2017Categories: Uncategorized

El Palau i ADEIT signen un conveni per a la celebració de reunions

El Palau de Congressos de València i ADEIT van firmar ahir, 3 de gener, un conveni que arreplega el mutu interés d´ambdós entitats per preservar, fomentar i potenciar la qualitat i l´excel·lència en l´organització de reunions en la ciutat,...

El Palau de Congressos de València i ADEIT van firmar ahir, 3 de gener, un conveni que arreplega el mutu interés d´ambdós entitats per preservar, fomentar i potenciar la qualitat i l´excel·lència en l´organització de reunions en la ciutat, fomentant una fluida comunicació entre societat, empresa i universitat.

Les dos institucions volen promoure l´organització i celebració d´esdeveniments científics i tecnològics, recolzats pels professionals d´ADEIT i Universitat de València, en les instal·lacions del Palau de Congressos de València.

A l´acte de la firma, que va tindre lloc en les instal·lacions d´ADEIT, van acudir el seu director gerent Antonio Aracil, i Sylvia Andrés, directora gerent del Palau de Congressos de València.

L´establiment del dit conveni afavorirà el treball en comú d´ambdós entitats, potenciant el contacte amb aquells professionals vinculats a la universitat que, per la seua trajectòria professional i el seu prestigi, puguen recolzar les candidatures de congressos a València.

Per la seua banda, el recinte congresual, aportarà la seua experiència i coneixements en tots aquells aspectes relatius a la logística i organització en la preparació de la candidatura, facilitant als professionals els recursos humans i tècnics necessaris per a la celebració dels diferents actes.

En paraules de Sylvia Andrés, directora gerent del Palau de Congressos de València, “la firma d´este conveni suposa un pas més en la unió de forces dels agents implicats en el sector del turisme de reunions, aconseguint-se noves oportunitats que facen de València un punt de referència per a la trobada de la comunitat acadèmica i lloc de pas indispensable per a congressos nacionals i internacionals”