Published On: 26 de octubre de 2010Categories: Uncategorized

El Palau incrementa un 3% el nombre d´events i un 4,5% els asistentes

Els membres del Consell d´Administració del Palau de Congressos de València han sigut informats en la reunió celebrada en el dia de hui sobre la gestió relativa al període abril-setembre del present exercici, la qual ha sigut aprovada per unanimitat.De l´informe...

Els membres del Consell d´Administració del Palau de Congressos de València han sigut informats en la reunió celebrada en el dia de hui sobre la gestió relativa al període abril-setembre del present exercici, la qual ha sigut aprovada per unanimitat.

De l´informe presentat sobre l´activitat del període abril-setembre, es desprenen  uns resultats positius tant per l´increment del 3% en el nombre d´esdeveniments com en el nombre d´assistents que ha sigut d´un 4,5%. En total l´edifici ha celebrat 46 esdeveniments amb 43.267 assistents. D´ells 22 corresponen a congressos i 5 a convencions. Esta activitat ha suposat incrementar en un 10% l´ocupació respecte a les mateixes dates del passat exercici.

Entre els esdeveniments més destacats es troben el Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Fertilitat, l´European Cystic Fibrosi Conference, el Festival of Media 2010, o les diverses reunions celebrades amb motiu de la presidència espanyola de la Unió Europea com els European Framework Programmes, la Conferència sobre el Pla Solar del Mediterrani o la reunió del Banc Europeu d´Inversions (FEMIP Conference).

Segons el conseller director-gerent del Palau, José Salinas “Obtindre resultats positius dins d´un període com l´actual, marcat per una difícil situació econòmica, és la mostra del bon treball realitzat prèviament, amb una planificació continguda i una gestió eficaç que ens permetrà complir amb els nostres objectius d´eficiència pressupostària“.

Dins de l´apartat econòmic corresponent als nou primers mesos de l´any es pot ressaltar un increment del 6% dels ingressos totals respecte al 2009, així com un augment de l´EBITDA del 8%.

Gràcies a tota esta activitat el Palau aconseguirà al final de 2010 la xifra dels 2.000 esdeveniments i superarà l´1,3 milions d´assistents rebuts en les seues instal·lacions, temps en què ha generat un impacte econòmic de més de 600 milions d´euros, 20 vegades el valor de la seua construcció.

Durant este període el recinte valencià va rebre el reconeixement al Millor Palau de Congressos del món, el guardó més important del sector i que atorga l´Associació Internacional del Palau de Congressos, la qual reunix als 160 principals recintes del món. Paral·lelament s´ha procedit a la renovació del Segell d´Excel·lència 400+ atorgat per la Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat.