Published On: 15 de desembre de 2009Categories: Uncategorized

El Palau mostra el seu costat solidari amb dues institucions de la ciutat

El Palau de Congressos de València ha decidit destinar part dels diners que habitualment té pressupostats per a accions nadalenques i així contribuir de forma solidària amb dues institucions benèfiques de la ciutat amb una aportació total de 3.000 euros....

El Palau de Congressos de València ha decidit destinar part dels diners que habitualment té pressupostats per a accions nadalenques i així contribuir de forma solidària amb dues institucions benèfiques de la ciutat amb una aportació total de 3.000 euros.

D´aquesta manera el Palau participarà en el campanya «365 empreses solidàries» de Casa Caridad València. Una col·laboració que permetrà sufragar els menjars que es reparteixen en un dia de les festes nadalenques a la Casa Caridad. Per mitjà d´aquest programa es persegueix que cada dia una empresa sufrague les 500 racions de menjar que es reparteixen al menjador de la institució i que tenen un cost de 1.500 euros.

La direcció del recinte també ha decidit estendre aquesta acció als seus clients, col·laboradors i qualsevol visitant del web corporatiu. Per això, i en línia amb les accions sostenibles que realitza, ha tornat a elaborar en format digital la seua felicitació de Nadal. En aquesta ocasió, cada vegada que la felicitació siga reenviada, el Palau aportarà un euro al centre beneficosocial Casa Cuna Santa Isabel de València fins a arribar a un màxim de 1.500 euros. La felicitació està penjada en el web del recinte www.palcongres-vlc.com perquè tot el que vulga puga col·laborar en aquesta acció solidària.

Aquests donatius s´entregaran el pròxim dia 23 de desembre al president de Casa Caridad València, Antonio Casanova, i a la directora de la Casa Cuna Santa Isabel a València, sor Aurora Gallego.

Per al director gerent del Palau, José Salinas, «fer aquest tipus d´accions és per a nosaltres una satisfacció, ja que permet acostar-nos a les institucions benèfiques de la ciutat. La responsabilitat amb el nostre entorn ha d´arribar també als més desfavorits, permetent-nos aportar aquesta contribució, que serveix per a millorar la societat de què formem part, gràcies a la desinteressada labor que fan aquestes dues organitzacions».

Sobre el Palau
El Palau de Congressos porta ja 11 anys d´activitat en què ha estat escenari de més de 1.800 esdeveniments durant els qual ha acollit més d´1,2 milions de persones. La seua presència ha contribuït positivament al desenvolupament tant turístic com econòmic de la ciutat de València gràcies a que, des que va ser inaugurat, ha generat un impacte econòmic de més de 500 milions d´euros, més de 16 vegades el valor de construcció de l´edifici.

Sobre Casa Caridad València
Casa Caridad València és una institució benèfica privada, declarada d´utilitat pública, dedicada a resoldre les necessitats més bàsiques de les persones sense llar. Actualment els seus serveis inclouen menjador social, alberg, escola infantil, rober, centre de dia, programes d´higiene i salut, i recerca de vivenda i d´ocupació. Casa Caridad València atén cada any més de 200.000 persones.

Sobre la Casa Cuna Santa Isabel
La Casa Cuna Santa Isabel és un centre beneficosocial, sense ànim de lucre, implantat a la ciutat de València des de l´any 1935 per l´acció de les religioses Serves de la Passió. És una residència per a mares gestants i amb xiquets menors de 3 anys, oberta a totes les dones que hagen estat víctimes de maltractaments, tant físics com psicològics, que no tenen recursos econòmics i suport familiar o social.