Published On: 10 de març de 2017Categories: Uncategorized

El Palau participa en MIS

Un any més el Palau de Congressos de València participarà com a expositor en MIS (Meeting Incentive Summit), trobada organitzada pel grup Eventoplus.Després de l´èxit de 2016, el pròxim 28 de març el Palau de Congressos de València acudix novament com a...

Un any més el Palau de Congressos de València participarà com a expositor en MIS (Meeting Incentive Summit), trobada organitzada pel grup Eventoplus.

Després de l´èxit de 2016, el pròxim 28 de març el Palau de Congressos de València acudix novament com a expositor al punt de trobada del sector MICE. Este esdeveniment organitzat pel Grup Eventoplus, promet ser una experiència inoblidable, on a més de descobrir l´últim en el sector del turisme de reunions, experimentareu en primera persona formats innovadors, les últimes tendències i activitats de networking. L´esdeveniment tindrà lloc Al Palau Municipal de Congressos de Madrid, on es reuniran prop de 200 organitzadors i 100 expositors, que faran d´esta jornada, un dia per a experimentar, aprendre i sobretot aconseguir una infinitat de noves idees.

Acosta´t a conéixer-nos!

Més Info ací