Published On: 6 de octubre de 2010Categories: Uncategorized

El Palau tria a Presen Rodriguez per a dissenyar l´uniforme de les seues hostesses

El Palau de Congressos de València ha triat a Presen Rodriguez per a la renovació de l´uniforme de les seues hostesses. La dissenyadora ha elaborat uns uniformes que fugen del formalisme que esta vestimenta representen, utilitzant formes senzilles que permeten la...

El Palau de Congressos de València ha triat a Presen Rodriguez per a la renovació de l´uniforme de les seues hostesses. La dissenyadora ha elaborat uns uniformes que fugen del formalisme que esta vestimenta representen, utilitzant formes senzilles que permeten la llibertat de moviments. El blau marí i el taronja són els colors triats, fruit de la inspiració mediterrània, que permeten donar la sobrietat necessària amb un punt d´alegria en el conjunt.

El vestit en forma evassé, tant en les mànegues com en la seua estructura, està pensat per a ser portat per una dona jove, que dins de les tendències de la moda, tinga sempre un punt d´atemporalitat. El patró de l´uniforma és versàtil, permetent la personalització segons l´esdeveniment i el canvi segons les estacions.

L´elecció de Presenet Rodriguez ha estat precedida per la d´altres reconegudes firmes del disseny valencià com són Francis Montesinos o Pepe Gimeno. El primer d´ells va ser l´autor d´alguns elements corporatius i els anteriors uniformes, mentres Gimeno va realitzar  la imatge corporativa de l´edifici.

Sobre el Palau de Congressos
El Palau de Congressos de València ha sigut ha acollit més d´1.900 esdeveniments pels  quals han  passat 1,3 milions de persones en els prop de 12 anys d´activitat, temps en què ha generat un impacte econòmic de més de 600 milions d´euros, 20 vegades el valor de la seua construcció. Al juliol del 2010 va rebre el guardó com a Millor Palau de Congressos del món, el guardó més important del sector i que atorga l´Associació Internacional del Palau de Congressos, la qual reunix als 160 principals recintes del món.
Sobre Presen Rodriguez
La dissenyadora cordovesa establida a València és un referent dins del sector de la moda, tant per la seua creativitat en els dissenys com pel domini de la tècnica, sent actualment una de les millors firmes de moda femenina en alta costura i pret-a-porter.